کد خبر 1686170
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
حمایت فرمانده قسد از حضور نظامی آمریکا در سوریه

فرمانده نیروهای قسد وابسته به آمریکا بر تداوم حضور نظامی واشنگتن در سوریه تاکید کرد.

به گزارش مشرق، مظلوم عبدی فرمانده قسد درباره پیوستن به وزارت دفاع و استراتژی دفاعی سوریه ابراز آمادگی کرد.

عبدی از ایجاد یک دولت سکولار، مدنی و غیرمتمرکز پس از سقوط نظام بشار اسد نیز حمایت کرد.

فرمانده قسد در ادامه بر ضرورت حضور نیروهای آمریکایی در سوریه تاکید کرد و گفت: نیروهای آمریکایی باید در سوریه بمانند تا داعش از عقب نشینی آنها سوءاستفاده نکند و امنیت منطقه تهدید نشود.

عبدی در پاسخ به سؤالی مربوط به نشست گروه‌های سوری در دمشق در هفته گذشته و انتخاب الجولانی به عنوان رئیس دوره انتقالی سوریه گفت: ما در این نشست حضور نداشتم و درباره آن اظهار نظر نخواهیم کرد. ما به طور پیوسته تلاش خواهیم کرد تا بدانیم سوریه آتی چگونه خواهد بود. دیدگاه قسد به گفت‌وگو و تفاهم بستگی دارد.

عبدی درباره آینده سوریه بر لزوم یکپارچه ماندن آن تاکید و اعلام کرد که دیدگاه آن‌ها این است که سوریه باید کشوری غیرمتمرکز، سکولار و دموکراتیک باشد و حقوق تمامی طیف‌ها را حفظ کند.

فرمانده قسد در ادامه تصریح کرد: کردهای سوریه به دنبال جدایی‌طلبی یا تشکیل دولت و پارلمان مستقل نیستند و ساکنان شمال شرق سوریه خواهان اداره امور داخلی خود در چارچوب دولتی غیرمتمرکز هستند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۵
    0 0
    بی عرضه برو توی حلب عملیات انجام بده . نا امنی درست کن . توی استانبول نا امنی درست کن . به ترکیه هشدار بده تا بهتون نزدیک نشه
  • IR ۰۱:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۶
    1 0
    عجب

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس